top of page

Naast complete 3D ontwerpen geef ik korte inspirerende Brainstorm Sessies. Tijdens zo'n sessie kom ik een aantal uurtjes bij je langs om creatieve oplossingen te vinden voor verschillende interieur vraagstukken. Bijvoorbeeld voor een ontwerp van een nieuwe keuken en zijn materialen, het ontwerpen van op maat kasten, de indeling van de verschillende functies in je (nieuwbouw) huis en de plaatsing van de elektrapunten, het opfrissen van je huidige/nieuwe woning met tips & tricks voor meubels, een ontwerp voor een kinderkamer of hulp bij het kiezen van kleuren in je woning.

Hiermee kun je vervolgens zelf aan de slag gaan. 

Bij een Medium of Maxi Brainstorm sessie maak ik van tevoren in SketchUp een opzet van de 3D plattegrond van de woning. Tijdens de Brainstorm sessie teken ik live mee op mijn computer om alle beslissingen die we maken in het model te verwerken.

Prijzen zijn inclusief btw.

MINI BRAINSTORM

 

2 uur op locatie

Kleur & Materialen advies

Meubel advies

Indelingsadvies

Schets maatwerk

Antwoord op al jouw interieur vragen

€280,-

MEDIUM BRAINSTORM

Maximaal 3 uur op locatie

Ik maak van te voren een opzet van een 3D plattegrond en op locatie teken ik live mee in SketchUp (3D programma)

Indelingsadvies

Kleur & Materialen advies

Tips & Tricks voor

meubels & maten

Schets ontwerp maatwerk

Je krijgt achteraf een mooi document opgestuurd met alles wat wij besproken hebben

€490,-

MAXI BRAINSTORM

Op aanvraag

Alles van Medium

+

Maatwerk kasten/keukens

en/of

Lichtplan

en/of

Uitwerken van specifieke meubels

op

aanvraag

Een voorbeeld van een Brainstorm Sessie Medium + Lichtplan Brainstorm Sessie:

Tijdens deze Brainstorm Sessie hebben we de indeling van de benedenverdieping bepaald en hebben we een schetsontwerp van de keuken,  van een op maat kast en van een bureau gemaakt. Vervolgens hebben we materialen & kleuren gekozen. Tijdens een tweede Brainstorm Sessie hebben we het lichtplan gemaakt.

Een voorbeeld van een Mini Brainstorm:

Tijdens een Mini Brainstorm Sessie maak ik geen SketchUp 3D model, maar kom ik met mijn materiaal en kleur stalen naar je toe om op locatie nuttige tips & tricks te geven over je woning. Bij deze mini Brainstorm sessie heb ik geholpen met het kiezen van kleuren voor alle muren en kozijnen in de woonkamer en in de keuken. Daarnaast hebben we naar de afwerking van de vloer gekeken en naar een nieuwe indeling van de woning met nieuwe gordijnen, een nieuwe bank en een op maat getekende kast.

Tijdens een Mini Brainstorm maak ik een schetsontwerp van een op maat kast. Ik werk samen met een meubelmaker, tegen een meerprijs kan ik de kast helemaal uitwerken en communiceren met de meubelmaker.

WhatsApp Image 2021-12-13 at 17.38.29
WhatsApp Image 2021-12-13 at 17.38.29-2
WhatsApp Image 2021-12-13 at 17.38.29-3
bottom of page