Tijdens dit project heb ik de begane grond ontworpen voor Jolette en Michelle. Ik heb nagedacht over de indeling, een inbouwkast, bureau/zithoek, een lichtplan en een concept van de keuken. Met dit concept konden ze makkelijker een keuze maken bij een keukenleverancier. Hun eisen waren een rustig huis dat makkelijk schoon te maken is.

Daarom komt er een gietvloer in de keuken en eetkamer. Om de warmte te bewaren is er gekozen voor een eiken vloer in de woonkamer, die mooi in elkaar overgaan. Wat ze graag terug wilde zien komen in het ontwerp: een speelplek voor hun dochter, een grote eettafel, een grote kast en rust. Als het maar niet te saai werd. Rust is toegevoegd door lichte kleuren te gebruiken, maar wel wat lichtgroen toe te voegen (drie verschillende tinten) en om het wat spannender te maken wordt in de keuken/eetkamer de lambrisering geverfd.