OVER

 
WhatsApp Image 2019-08-01 at 23.32.17.jp

Ik ben Quirine Giesbers, 27 jaar oud, gek op mooie interieurs en een enorme perfectionist. Van kleins af aan was ik met indeling en kleur bezig, tot irritatie van mijn ouders hing ik dwangmatig al mijn kleding op kleur. En koos ik de gekste kleurencombinaties (fel groen met roze - waarvan de schilder zei dat hij verbaasd was dat ik twee zulke lelijke kleuren goed wist te combineren) en wisselde mijn kamer elke maand van indeling.

 

Na de middelbare school wilde ik auto's gaan ontwerpen en ben ik Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft gaan studeren. Mijn droom als auto ontwerper verdween snel, maar het ontwerpen vond ik leuk. Ik merkte dat ik architectuur ook leuk vond, dus ben ik na mijn bachelor Industrieel Ontwerpen een schakel bachelor Bouwkunde gaan doen. Architectuur vond ik echt geweldig, dus ik begon met volle enthousiasme aan mijn master Architectuur. Hier merkte ik dat ik de schaal van het werk niet leuk vond. Public Buildings, Mega Structure en als ik eens een huis mocht ontwerpen waren het er gelijk veertig in tien weken en ging het vooral om mijn visie, de draagstructuur en de gevel. Ik wilde liever met het interieur van een woning bezig zijn. Na een jaar ben ik dan ook gestopt met mijn master en ben ik Binnenhuis Architectuur bij de Interieuracademie gaan volgen en heb ik twee (kleine) meubelcursussen gedaan. Een stap die eigenlijk best logisch is, het is namelijk een combinatie van Industrieel Ontwerpen en Bouwkunde.

Tijdens mijn opleiding Binnenhuis Architectuur heb ik ook een stage gelopen bij een meubelmakerij als interieurontwerper. Hier heb ik plattegronden ontworpen, maar ook complete badkamers, keukens, barren en inbouwkasten. Welke ook gelijk gebouwd werden door de meubelmakers. 

Tegenwoordig werk ik als ZZP'er bij een interieurontwerpbureau en werk ik twee dagen in een mooie interieurwinkel, om nog meer te leren van alle ins en outs van stoffen, andere materialen en meubels.

 

Ik kan je dus niet alleen helpen met het maken van een moodboard, de indeling van je woning, het kiezen van meubels en/of het maken van een lichtplan. Ik kan je ook helpen met het realiseren van jouw droom keuken, badkamer en inbouwkasten.

Interesse gekregen? Neem dan gerust contact met mij op!